Raciborskie Ciemne 0,5L

Składniki: woda, słody jęczmienne jasne: pilzneński, monachijski, kolorowy karmelowy i barwiący palony. Chmiel: aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane. Styl: ciemny bock. Ekstrakt: 15,0% wag. Zawartość alkoholu: 7% obj. Kolor: ciemna czekolada. Pasteryzowane.


Raciborskie Klasycznie Warzone 0,5L

Składniki: woda, słód jasny jęczmienny, chmiel aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane. Styl: pils. Ekstrakt: 12,0% wag. Zawartość alkoholu: 5% obj
Kolor: jasny złocisty. Pasteryzowane.


Raciborskie Miodowe 0,5L

Składniki: woda, słód jasny jęczmienny, miód gryczany, chmiel aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane.Styl: jasny lager. Ekstrakt: 12,0% wag. Zawartość alkoholu: 5% obj. Kolor: jasny złocisty, lekki opal, możliwość osadu na dnie. Pasteryzowane.


Raciborskie Mocne 0,5L

Składniki: woda, słód jęczmienny jasny i ciemny, chmiel aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane. Styl: lager mocny. Ekstrakt: 15,0% wag. Zawartość alkoholu: 7% obj.
Kolor: ciemno złocisty. Pasteryzowane.


Raciborskie Pils 0,5L

Składniki: woda, słód jasny jęczmienny pilzneński, chmiel aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: klasyczna, dolna fermentacja. Styl: pils. Ekstrakt: 12,0% wag. Zawartość alkoholu: 4,5% obj. Kolor: złoty.
Pasteryzowane.


Raciborskie Rżnięte 0,5L

Składniki: Słód, karmel, woda, skórki chleba ciemnego. Metoda warzenia: klasyczna, dolna fermentacja. Styl: piwo ciemne. Ekstrakt: 12,8% wag. Zawartość alkoholu: 4,8% obj. Kolor: ciemnobrązowy. Pasteryzowane.


Raciborskie Zielone 0,5L

Składniki: woda, słód jasny jęczmienny, chmiel aromatyczny i goryczkowy, barwnik naturalny. metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane. Styl: pils. Ekstrakt: 11,0% wag. Zawartość alkoholu:
4,5% obj. Kolor: ciemno zielony. Pasteryzowane.


Twierdzowe 0,5L

Składniki: woda, słód jasny jęczmienny, chmiel aromatyczny i goryczkowy. Metoda warzenia: dolna fermentacja, klasycznie produkowane. Styl: lager. Ekstrakt: 11,0% wag. Zawartość alkoholu: 4,5% obj.
Kolor: jasny złocisty. Pasteryzowane.