Piwo Górnicze Górnik Zabrze 0,5L ( Cena: 5,40 zł )
Piwo Górnicze to oficjalny produkt Górnika Zabrze stworzony z myślą o kibicach tego klubu. Piwo wyprodukowano w Browarze Zamkowym w Raciborzu. Czytaj dalej
Piwo Górnicze to oficjalny produkt Górnika Zabrze stworzony z myślą o kibicach tego klubu. Piwo wyprodukowano w Browarze Zamkowym w Raciborzu. Czytaj dalej
Ballantine's John Lenon to limitowana edycja tej znanej szkockiej whisky, która oddaje hołd artystom i zespołom, które nie tylko wniosły swój wkład do kultury muzycznej, ale wręcz ją zdefiniowały. Czytaj dalej
Jagermaister Orange to najnowsza wersja kultowej marki Jagermeister, tym razem o smaku sycylijskich pomarańczy. Czytaj dalej
Młody Ziemniak powstaje w Gorzelni Chopin w Krzesku. Do jego produkcji użyte zostały tylko wyselekcjonowane, wcześnie zbierane ziemniaki odmiany Denar, cenione za swój niezwykły smak i konsystencję. Czytaj dalej
Toruńska Pigwowa to zaklęte w butelce wspomnienie polskiej, złotej jesieni. Do jej produkcji użyto maceratu pigwowego, powstałego na bazie owoców pigwy. Dzięki niemu trunek ma tak wyjątkowy, szlachetny smak i aromat. Czytaj dalej
Zabrzańska Wiśniowa to smak dzięki któremu przeniesiesz się do letniego sadu, aby delektować się tym soczystym trunkiem. Do jego receptury wykorzystano naturalny macerat na świeże owoce oraz naturalny sok z wiśni, krystalicznie czystą wodę i wysokiej jakości spirytus. Czytaj dalej
Nietypowa szkocka whisky w kolorze złota z pięknymi refleksami, produkowana w destylarni, w której pobliżu spotykają się najwyższe góry Perthshire, najgłębsze loch i najdłuższe glen.Bardzo przyjemnie aromatyczna, wyczuwalne nuty miodu i owoców ze szczyptą wanilii i palonego drewna. W ustach pełna, zadziwia posmakiem pomarańczy przypominającym dobry likier. Finisz długi, pikantny, mocno wytrawny.
Destylarnia Aberfeldy mieści się w centralnej Szkocji w mieście o tej samej nazwie. Wodę czerpie ze strumienia Pitilie Burn przepływającego obok destylarni, który od stuleci wykorzystywany jest do produkcji whisky. Aberfeldy jest jedyną szkocką destylarnią czerpiącą tego źródła. Zakład używa tylko szkockiego jęczmienia, drożdży i wody do produkcji swojej whisky